Nimal mont je mlada tvrtka u razvoju koja je nastala prirodnim slijedom okolnosti nakon više generacija bavljenja građevinom u obitelji. Svojim stručnim odnosom prema klijentima i poslu koji obavljamo dostigli smo određen stupanj kvalitete od koje ne odstupamo.

Categories
Contacts

Naše usluge

Grubi građevinski radovi

Izvodimo sve vrste grubih građeviskih radova od temelja do krova.
Nudimo uslugu kompletne izgradnje objekata od zemljanih radova do završnih radova u građevinarstvu ovisno o zahtjevu investitora.
Sa našim partnerima u mogućnosti smo izvoditi radove po sistemu ključ u ruke.

Kompletne adaptacije

Nudimo uslugu adaptacija postojećih objekata bilo da se radi o oštećenim dijelovima objekata ili o dotrajalim prostorima. Izvodimo gips/kartonske radove,postavu podnih obloga,izmjenu instalacija,montaže namještaja,izmjenu unutarnje i vanjske stolarije. Naš stručni tim uz pametno planiranje i odabir materijala u mogućnosti je renovirati vaš prostor uz maksimalnu uštedu vremena i sredstava te na obostrano zadovoljstvo odraditi posao u zadanom roku i na kvalitetan način.

Gips kartonski radovi (knauf)

Suha gradnja je danas jedan od najbržih načina oblikovanja prostora u građevini. Metodom suhe gradnje izvode se pregradni zidovi,spušteni stropovi,zidne obloge i razni dekorativni elementi pri uređenju prostora. Prednosti suhe gradnje su brzina izvođenja radova,odlična toplinska izolacija,minimalno zadiranje u postojecu konstrukciju kod adaptacija prostora.

Podne i zidne obloge

Ugradnja svih vrsta drvenih podnih obloga

Montaža namještaja

Nudimo uslugu montaže pred zgotovljenih elemenata namještaja

Montaža ili ugradnja vanjske i unutarnje stolarije

Nudimo uslugu ugradnje unutarnje i vanjske stolarije(vrata,prozora) Demontaža i zbrinjavanje postojeće stolarije te ugradnja nove.

Drvene fasade i oblaganje balkona i terasa

Izrade drvenih fasada
Oblaganje krovova u drvene materijale u smislu primarnog pokrova umjesto crijepa ili lima ili u estetskom smislu ovisno o zahtjevima investitora.
Izrada drvenih terasa,trijemova ili oblaganje postojecih.
 
U posljednjih nekoliko godina svjedočimo pozitivnim  promjenama u izboru materijala u građevini te sve više investitora zahtjeva maksimalnu upotrebu ekoloških materijala u objektima.
Radeći na sjeveru Europe u Kraljevini Švedskoj i sami smo se uvjerili u to. Stekli smo ogromno iskustvo i na neki način i sami postali zagovornik upotrebe “zelenih” materijala u građevinarstvu gdje god je to moguće te možemo ponosno reći kako smo postali eksperti kada su u pitanju drvene fasade i razne drvene konstrukcije čemu svjedoči ne mali broj odrađenih projekata.
Kao prednosti uporabe drvenih materijala osim što je to potpuno prirodan materijal  mozemo istaknuti odličnu toplinsku izolaciju kod izrade fasada od drveta,širok izbor materijala u smislu estetike pa cak i visoki stupanj vatrootpornosti posebnom obradom drveta prije ugradnje.
Kotištenjem drveta u gradnji pridonosite očuvanju okoliša a za uzvrat dobivate nemjerljivu ljepotu gotovog proizvoda sposobnog prikazati se na moderan način što možete vidjeti u našoj galeriji izvedenih projekata.

Savjetovanje

Dugogodišnjim radom stekli smo određeno iskustvo i krug partnera te smo u mogucnosti našim klijentima ponuditi uslugu savjetovanja u smislu ideje pri izgradnji ili rekonstrukciji objekata,planiranju dinamike radova,odabiru materijala u gradnji ili pri uređenju prostora te uciniti da vam sam proces izvođenja radova ne bude stresan kao što to inače biva nego da opušteno možete gledati kako stvar napreduje i budete sigurni da ste u dobrim rukama.